Om oss

Vi som står bakom Elabonnemang.nu

Elabonnemang.nu startades under 2024 för att underlätta för konsumenter att hitta och byta till förmånligare och mer fördelaktiga elavtal.

Vår historia

Målet med Elabonnemang.nu är att bistå elkonsumenter över hela Sverige att hitta det mest lämpliga elavtalet för sina behov. Vi har noggrant valt ut flera elbolag som utmärker sig med goda kundomdömen, förmånliga villkor och konkurrenskraftiga priser för att förenkla jämförelsen på en enda webbplats. Grundarna av denna webbplats är utbildade inom ekonomi och har ett speciellt intresse för personlig finans, särskilt inom energisektorn.

Kontaktuppgifter

Har du några frågor om vår webbplats? Vi besvarar e-post under kontorstid kl. 08.00 – 18.00 på vardagar. Observera att vi inte representerar några elbolag, så vi kan inte hantera frågor relaterade till specifika elavtal.

Kontaktformulär

Villkor på sidan

Ansvarsfriskrivning

Ansvarsbegränsning
Elabonnemang.nu agerar inte som en representant för de elbolag som listas här. Vi erbjuder inte möjligheten att teckna avtal direkt genom vår sida. Det är elbolagen som ansvarar för att tillhandahålla tjänster genom sina egna plattformar.

Vi strävar efter att alltid presentera aktuell och korrekt information från elbolagen, men då uppdateringar sker manuellt kan felaktigheter förekomma. Det är alltid den information som finns på elbolagens egna webbsidor som gäller.

Användning av Elabonnemang.nu sker frivilligt och på användarens eget ansvar. Beslut baserade på information från vår webbplats tas även på användarens eget ansvar och Elabonnemang.nu kan inte hållas ansvarig för sådana beslut.

Affiliation

Elabonnemang.nu är en gratistjänst som drivs med hjälp av affiliateprogram genom Tradedoubler Sweden AB och Adtraction Marketing, vilka ger oss möjlighet till annonsintäkter och ersättningar. Dessa program kan påverka hur elbolag presenteras på vår webbplats.

På Elabonnemang.nu använder vi cookies. Genom att använda tjänsten godkänner du också vår cookiepolicy